Що необхідно для зростання туристичної привабливості Білопільської громади?

19 Серпня 2019
Що необхідно для зростання туристичної привабливості Білопільської громади?
Головна > Публічні консультації в громадах > Що необхідно для зростання туристичної привабливості Білопільської громади?

28 серпня о 15:00 в читальній залі Білопільської центральної районної бібліотеки ім . О. Олеся (Сумська обл., м. Білопілля, вул. Старопутивльська,39) відбудеться публічна консультація із заінтересованими сторонами щодо туристичного потенціалу Білопільської ОТГ. 

Білопільська громада має чимало туристичних місць, зокрема її центр має багату майже 1000-літню історію, на її території знаходиться чимало пам’яток архітектури. Також громада славиться своїми вихідцями та відомими людьми, які у різний час жили на цій території. Незважаючи на це, Білопільська громада залишається недостатньо популярним туристичним напрямком.

Громадська організація “Центр UA” разом із експертами, представниками ради та місцевого бізнесу, мешканцями громади та активістами обговорять, якою має бути оновлена програма розвитку туризму та якими можуть бути додаткові джерела фінансування для розвитку туризму. 

Питання до обговорення:

  1. На чому має базуватись оновлена програма розвитку туризму?

  2. Які джерела фінансування можуть бути залучені для розвитку туризму в громаді?    

Учасники консультації:

  • Юрій Зарко,  голова Білопільської громади

  • Богдан Калініченко, організатор щорічного фестивалю історичної реконструкції “Вирський град”

  • Григорій Стариков, експерт Центру розвитку місцевого самоврядування Сумської області

  • Марина Носаченко, регіональна представниця ГО “Центр UA” у Сумській області.

За додатковою інформацією звертайтесь до Марини Носаченко за телефоном  066 879 49 03 або на пошту: [email protected].

Проект реалізується за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку “U-LEAD з Європою”, що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Мінрегіоном у формуванні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Що необхідно для зростання туристичної привабливості Білопільської громади?